Зображення | БК Інвестор

Як “добрі сусіди” гуляли на “Супернові”. ВІДЕО

Одна із традицій, яку Будівельна компанія “Інвестор” започаткувала для своїх житлових комплексів - Дні доброго сусіда. Усіх мешканців запрошують в двір ЖК і влаштовують гучну вечірку з розвагами, подарунками, фуршетом і навіть дискотекою. За цими веселощами насправді стоїть більш серйозна мета і глибока філософія компанії: не просто будувати квадратні метри, а наповнювати їх атмосферою затишку, добросусідства та щастя.

У ЖК “Супернова” День сусіда відгуляли 9 жовтня. У святкуванні взяло участь більше трьох сотень мешканців..

“Житло, яке ми збудували тут, було дуже новаторським і ми хвилювалися, чи все вийде. А сьогодні ми горді за те, якою є “Супернова”, - звернувся до мешканців директор Будівельної компанії “Інвестор” Андрій Разумовський.

Представник генпідрядника Сергій Стрихарчук запропонував зберегти традицію Днів сусіда і відзначати їх у “Супернові” щороку 9 жовтня.

Про деталі святкування також можна почитати у фоторепортажі “Жовтий дим, супергерої і райські яблука. Як на “Супернові” святкували День сусіда"

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! У “Супернові” за акційною ціною зараз продаються 2-кімнатні квартири площею 62,72 м². Ціна – $ 36000. Можлива також розстрочка на вигідних умовах: перший внесок – від 10%. Більше про цю пропозицію читайте за посиланням. 

Зображення | БК Інвестор

Планування акційної квартири

Більше інформації дізнавайтесь у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)