Зображення | БК Інвестор

«Інвестор» працює. Ми – ще один «пункт незламності», бо ми – Україна

Будівельна компанія "Інвестор" продовжує роботу: на будівельних майданчиках та у відділах продажів.

Про режим роботи та ситуацію на будівельних майданчиках повідомив у соціальних мережах директор компанії Андрій Разумовський.

Зокрема, у ЖК “Амстердам” і ЖК “Струмочок” - повністю відновлені всі будівельні роботи. В “Амстердамі” закінчуємо опалення і сантехніку, штукатуримо під’їзди, продовжуємо оздоблювати фасад і робимо благоустрій.

В “Струмочку” біля 5 лінії таунхаусів зробили благоустрій, в 6 лінії - провели газ, готуємось до підключення, також для 6-7 лінії замовили вхідні двері.

В ЖК “Супернова” сьогодні тільки відновили електропостачання. Поки світла не було, виконували роботи, для яких воно не потрібне – благоустрій, встановлювали вікна, робили опалення і теплу підлогу. Зараз також повертаємось до звичайного режиму роботи.

У Ковелі ситуація з електроенергією поки не до кінця стабілізувалась, але на ЖК “Парковий квартал” роботи так само не зупиняємо. Коли є світло – продовжується монтаж ліфтів, зварювання елементів дитячого майданчика. Коли немає – виконуємо інші роботи.

"Наш офіс на Коперника в будь-якій ситуації працює за звичним графіком. Тут в нас є генератор і старлінк – заходьте, якщо є потреба підзарядитися. Наш «Пункт незламності» завжди радий гостям))

Працюємо далі! Бо Україна зараз – це справді країна незламних людей!" - написав Андрій Разумовський.

Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор

Контакти у наші відділи продажів:

+38 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor