Зображення | БК Інвестор

"Інвестор" продовжує підтримувати луцький футзал

Новий сезон змагань із футзалу команда “Любарт” почала із поєдинку в Кубку України проти львівської команди “Bastion”. 

Виїзний матч відбувся 17 жовтня у Львові та завершився нічиєю з рахунком 2:2.

Першими голом відзначились господарі поля. На 4 хвилині влучний удар львів’янина Віталія Багряка відкрив рахунок. Наприкінці першого тайму - іще один гол у ворота “Любарта” забив Володимир Гриник.

Після перерви луцькі гравці почали діяти гостріше. На перших хвилинах Владислав Сизик відкрив рахунок другого тайму, а згодом оформив дубль.

Матч-відповідь у рамках Кубку України відбудеться у Луцьку 7 листопада.

Тим часом ФК “Любарт” бере участь і в Чемпіонаті України. Цього сезону вони підвищили Лігу і гратимуть не в аматорській, а у Першій лізі.

Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор

Постійним партнером Футзального клубу “Любарт” є Будівельна компанія “Інвестор”. У серпні 2019 року вони підписали спонсорський контракт про системну підтримку.

“Напередодні нового сезону ми зустрічалися з представниками “Любарта”. Обговорили плани, ще раз підтвердили нашу підтримку. Вважаю, що співпраця між спонсорами та спортивними клубами має бути системною, саме тому ми підписали контракт. Приємно, що є позитивні результати і наші луцькі спортсмени зробили серйозний крок вперед - перейшли у Першу лігу”, - прокоментував директор Будівельної компанії “Інвестор” Андрій Разумовський.

Зображення | БК Інвестор

Андрій Разумовський, менеджер ФК “Любарт” Дмитро Пасічник, тренер команди Назар Бугайчук та спортивний директор Сергій Піддубний