Зображення | БК Інвестор

"Інвестор" став титульним спонсором волинських більярдистів

У змаганні найсильніших більярдистів Волині перемогу здобула команда в складі керівника обласної федерації більярду, майстра спорту Станіслава Тимчія та Богдана Михальчука, який на турнірі виконав норматив кандидата в майстри спорту.

До слова, ця команда вперше в історії волинського більярду виступала в жилетах з лого титульного спонсора — Будівельної компанії "Інвестор", для якої підтримка спорту є доброю традицією, пише T1.ua.

Зображення | БК Інвестор

"Підтримати нашу команду було особистою ініціативою директора Будівельної компанії "Інвестор" Андрія Разумовського. Мені, як працівнику компанії "Інвестор", приємно, що наше керівництво зосереджується не лише на бізнесі, але й підтримує різні види спорту, зокрема, й більярд. Цього року ми рішуче налаштовані перемогти на Чемпіонаті України, гідно представити наш волинський край", - розповів Богдан Михальчук.

Зображення | БК Інвестор

В обласному турнірі 24 жовтня взяли участь десять команд з Луцька, Ківерців, Ковеля.

У вирішальному поєдинку зійшлися дві пари з Луцька — Тимчій/Михальчук та Ройко/Давидовський.

Фінал пройшов до семи перемог у партіях, і тут в досить довгому матчі, який тривав дві з половиною години, чемпіонство вибороли Станіслав Тимчій та Богдан Михальчук. Тарас Ройко з Олександром Давидовським відквитали лише 2 партії. Матч завершився із загальним рахунком 7-2.

Тож саме Тимчій та Михальчук представлять Волинь 5 листопада в Ужгороді, де відбудеться Чемпіонат України.

Зображення | БК Інвестор