Зображення | БК Інвестор

ТОП-3 комерційні приміщення від "Інвестора". ФОТО, ПЛАНУВАННЯ

Для волинян, які хочуть розвивати свій бізнес або починають нову справу, Будівельна компанія "Інвестор" підготувала декілька пропозицій комерційних приміщень.

ПРИМІЩЕННЯ 55,66 м2 В ЖК “АМСТЕРДАМ”

На першому поверсі ЖК “Амстердам” (с. Струмівка) є кілька видів приміщень під офіси чи торгові заклади площею від 38 до 335 м2. Ціна за умови повної оплати - 25 000 грн/м2. Крім того, можливе розтермінування з першим внеском від 10%.

Пропонуємо звернути увагу на приміщення площею 55,66 м2 у першому під'їзді. Тут є окремий санвузол та власний вихід в двір. Тому це приміщення може підійти не лише для невеликого торгового закладу, а й для офісу. Прогресивні компанії розуміють, що комфортний простір для роботи - це не просто гарний дизайн приміщення всередині, а й добре продумані зони відпочинку. Працівники офісів ЖК “Амстердам” отримають це бонусом, адже тут буде велика громадська територія із зеленими зонами та місцями для релаксу.

Детальніше про комерційні приміщення в ЖК “Амстердам” - за посиланням.

Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор

ПРИМІЩЕННЯ 123,66 м2 У КОВЕЛІ

На першому поверсі нового будинку ЖК “Парковий квартал” (м. Ковель) продають комерційне приміщення площею 123,66 м2 під магазин чи офіс. Ціна – 79 000 $.

Приміщення має три великі кімнати, які можна облаштувати під офіси чи торгові зали (43,28 м2, 43,93 м2 та 21,51 м2). Також є два санвузли і можливість облаштувати окремі кімнати для господарських потреб. Деталі - за посиланням.

Окрім цього, в Ковелі є пропозиції комерційного приміщення 112,71 м2. У кожного є окремі санвузли та відділені кімнати для господарських потреб.

Зображення | БК Інвестор

ТОРГОВІ ПАВІЛЬЙОНИ НА НОВОМУ РИНКУ В С. КНЯГИНИНОК

П’ять торгових павільйонів на новому ринку у селі Княгининок пропонують за спеціальними умовами розтермінування - до 7 місяців. Ціна - 750 $/м2, площа магазинів - від 20 до 29 м2.

Сучасний ринок будують на міжнародній трасі Луцьк-Ковель. Тут заплановано 30 торгових павільйонів, стаціонарні приміщення під супермаркет та кафе, а також відпочинкову зону. Загальна площа ринку - понад пів гектара. Деталі - за посиланням.

Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?