Зображення | БК Інвестор

ТОП-пропозицій від “Інвестора” у листопаді

Для тих, хто зараз у пошуку житла чи комерційної нерухомості під бізнес Будівельна компанія “Інвестор” підготувала ТОП актуальних у листопаді пропозицій.

КВАРТИРА 60,32 М2 В ЖК “АМСТЕРДАМ”

Ця квартира із двома спальнями розташована в 4 під’їзді. Квартира буде максимально затишною, усі вікна виходять у внутрішній двір. Крім того, це - східний бік, тому квартира буде теплою і з гарними світанками за вікном.

Із однієї спальні та з вітальні є вихід на лоджію, також в квартирі роздільний санвузол і великий коридор.

Зображення | БК Інвестор

КВАРТИРА 76,13 М2 В ЖК “СУПЕРНОВА”

Квартира площею 76,13 м2 має два види дизайну. Одна з переваг цих квартир - розташування вітальні по інший бік коридору від спалень. Завдяки цьому у будь-який час доби буде комфортно приймати гостей, дивитися телевізор, активно спілкуватися чи працювати, не заважаючи іншим членам родини відпочивати.

Зображення | БК Інвестор

Які будівельні роботи зараз відбуваються у “великому” будинку ЖК “Супернова” можна переглянути у відеоблозі директора Будівельної компанії “Інвестор” Андрія Разумовського.

ПРИМІЩЕННЯ 96,56 М2 В ЖК “АМСТЕРДАМ”

На першому поверсі ЖК “Амстердам” є кілька видів приміщень під офіси чи торгові заклади площею від 38 до 335 м2.

Одне із вільних приміщень - 96,56 м2 у четвертому під'їзді. Вхід - з боку зони відпочинку, вікна виходять на дві сторони - теж до зони відпочинку та в двір. Планування приміщення дозволяє розділити його на кілька окремих зон чи кімнат, тим більше, що є можливість облаштувати два санвузли.

Зображення | БК Інвестор

ПРИМІЩЕННЯ 123,66 М2 У КОВЕЛІ

На першому поверсі нового будинку ЖК “Парковий квартал” (м. Ковель) продають комерційне приміщення площею 123,66 м2 під магазин чи офіс. Приміщення має три великі кімнати, які можна облаштувати під офіси чи торгові зали (43,28 м2, 43,93 м2 та 21,51 м2). Також є два санвузли і можливість облаштувати окремі кімнати для господарських потреб. Деталі - за посиланням.

Зображення | БК Інвестор

Роботи у новому будинку “Паркового кварталу” - на фінішному етапі. Сам будинок уже змурований, завершені фасадні та внутрішні будівельні роботи у всіх під’їздах і квартирах. Переглянути виконані роботи можна у свіжому фотозвіті.

Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор

ТОРГОВІ ПАВІЛЬЙОНИ НА НОВОМУ РИНКУ В С. КНЯГИНИНОК

П’ять торгових павільйонів на новому ринку у селі Княгининок пропонують за спеціальними умовами розтермінування - до 6 місяців. Ціна - 750 $/м2, площа магазинів - від 20 до 29 м2.

Сучасний ринок будують на міжнародній трасі Луцьк-Ковель. Тут заплановано 30 торгових павільйонів, стаціонарні приміщення під супермаркет та кафе, а також відпочинкову зону. Загальна площа ринку - понад пів гектара. Деталі - за посиланням.

На ринку вже спорудили торгові павільйони, обшили фасади металопрофілем і завершують встановлення вікон та дверей. На території повністю облаштований благоустрій доріжок та паркінгу. Детальніше хід будівельних робіт можна переглянути у відеозвіті.

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?