Зображення | БК Інвестор

Запитай у дизайнера. Для клієнтів «Інвестора» провели індивідуальну зустріч-консультацію

У ремонті новобудови є одне важливе правило: чим краще підготуватися і спланувати – тим менше шансів, що після заселення доведеться все переробляти. Втілення красивих картинок із «пінтересту» та давніх мрій, наприклад, про «кухонний острів» посеред кухні чи крісло-гойдалку у центрі вітальні – безумовно, додасть настрою на тиждень-два, та цілком ймовірно, що дуже швидко перетвориться із втіхи на справжню проблему.

Для того, щоб не робити помилок ще на етапі планування майбутнього ремонту, найкраще звернутися за консультацією до професійних дизайнерів. Спеціалісти, які мають досвід та відповідні знання, здатні перенести ваші задуми у практичну площину, а відтак – підказати, як зробити оселю не тільки гарною, а й зручною на довгі-довгі роки.

Розуміючі ці важливі нюанси, Будівельна компанія «Інвестор» та Архітектурно-дизайнерська студія «Panda» організували зустріч із безкоштовною консультацією для майбутніх мешканців своїх ЖК. Розмова була максимально практичною, адже обговорювали вдалі та цікаві дизайнерські рішення на прикладі конкретних квартир.

На першу консультацію записалася Аліна, майбутня мешканка «Амстердама» і Леонід, який із сім’єю планує із заміського будинку переїхати у луцьку «Супернову».

Зображення | БК Інвестор

Квартира Аліни розташована на верхньому мансардному поверсі ЖК «Амстердам», і її насамперед цікавило, як за допомогою дизайнерських рішень обіграти похилу стелю в кухні-вітальні. Дизайнери порадили не декорувати окремо цю зону: достатньо гарно пошпаклювати і добре продумати освітлення. 

«У подібних квартирах головне завдання – добре продумати освітлення. Треба запланувати відразу декілька сценаріїв: загальне освітлення, локальне, технічне світло, для зони приготування їжі, для відпочинку у вітальні. Враховуючи, що квартира мансардна, світло буде ввімкнуте частіше, ніж у звичайній, тому важливо, щоб воно було якісним, не занадто потужним, нейтрального кольору, не мерехтіти – щоб усе це не впливало на зір.

Освітлення на кухні – це взагалі окрема тема. Якось був в гостях у друзів, а в них над столом була лампа, яка відсвічує фіолетовим відтінком. Ви б бачили, як виглядали котлети))) Було враження, що їм сто років», – розповів керівник дизайнерської студії Андрій Черниш.

Зображення | БК Інвестор

Окрім світла в квартирі також важлива система кондиціонування, наголошують дизайнери. Радять звернути увагу на сучасне рішення: рекуператори повітря.

Також власниця квартири в «Амстердамі» розповіла про кухню, яка колись сподобалась і запитала поради, чи варто зупинитись на такому варіанті. Мова йде про кухонний гарнітур, яким повністю зашита одна стіна, а робоча зона із плитою та умивальником перенесена на кухонний «острів».

«За дизайном це справді гарно. Але питання ще й в практичній стороні питання. Ви будете мити посуд, готувати їжу і краплі води та олії будуть розлітатися навкруги. Не тільки в бік кухні, а й в бік вітальні. Кухонний «острів» – це добре, але більше підходить для зони приготування, а воду і плиту краще все ж розміщувати біля стіни», – зауважила дизайнерка Ольга Нікітіна.

Зображення | БК Інвестор

Леонід, плануючи заселення своєї сім’ї у трикімнатну квартиру в ЖК «Супернова», зіштовхнувся із питанням, що хоче додатково облаштувати гардероб. Разом із дизайнерами «пройшлися» усіма кімнатами, щоб оцінити переваги та недоліки розташування гардеробу саме там, і зрештою знайшли оптимальне рішення.

«Готовий дизайн кімнати – це максимально зручно для ремонту, я вже в цьому переконався, – ділиться досвідом Леонід. – Якось я купував плитку для ванної кімнати і мені допомагала вибирати дизайнерка. Розговорилися, що і де планую ставити, вона зробила купу зауважень: тут недобре, так не треба, спробуйте отак. І в результаті в невелику ванну кімнату 6-7 м2 влізло абсолютно все, це було як справжнє диво».

Зображення | БК Інвестор

Під час консультації звернули увагу й на інші важливі питання, зокрема, правильного планування і зонування квартири. 

«Навіть якщо немає можливості замовити комплексний дизайн квартири, обов’язково зробити хоча б планування. Ви будете бачити всі розміри в масштабі і це дуже допоможе не наробити помилок», – зауважує Андрій Черниш.

«Я теж переконався, що простіше зробити один раз проект, ніж потім все перероблювати. От, наприклад, електрика. В будинку, де я зараз живу, ми три рази перероблювали електрику. Чесно, я замучився дірки в стіни свердлити, і досі не все так, як треба», - погоджується Леонід.

Зображення | БК Інвестор

Будівельна компанія «Інвестор» спільно з Архітектурно-дизайнерською студією «Panda» і надалі будуть проводити подібні зустрічі-консультації. Якщо ви плануєте невдовзі переїжджати у нове житло від «Інвестора» і хочете також потрапити на зустріч з дизайнерами – заповнюйте коротку анкету за посиланням👇

ЗАПОВНИТИ ТУТ

Будівельна компанія «Інвестор» та Архітектурно-дизайнерська студія «Panda» організовують для вас безплатну індивідуальну консультацію. 

Ознайомитися з роботами студії «Panda» можна за посиланням

А придбати житло від компанії «Інвестора» - звернувшись у відділи продажів:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)