Зображення | БК Інвестор

«Амстердам» відкриває двері для бізнесу: в новому ЖК продають приміщення на 1 поверсі

У заміському ЖК «Амстердам», який став центром нового перспективного мікрорайону, пропонують комерційні приміщення під супермаркет, офіс, кафе, студії дитячого розвитку та інший бізнес.

На вибір є різні площі від 44 до 200 м2 і більше. Ціна – від 29 000 грн/м2, є можливість розтермінування платежів на рік та із першим внеском від 20%.

Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор

ЖК «Амстердам» є частиною котеджного містечка «Струмочок». Його загальна площа – 7 га і тут розміщено 330 помешкань: котеджів, таунхаусів, квартир. По сусідству зводять інші житлові комплекси, почали будівництво дитячого садка, є хороша інфраструктура і загалом тут розбудовується новий сучасний мікрорайон у передмісті Луцька.

За останні роки (з початком пандемії, а тепер на це впливає і комендантська година) найкращою локацією для бізнесу стала територія житлових комплексів. Кафе, супермаркети, аптеки та магазини біля будинку під час пандемії підвищили прибутковість у 2,5 рази! Звичка проводити час/робити покупки/відпочивати поруч із домом після послаблення пандемії не зникла, адже це – справді зручно. А із запровадженням воєнного стану люди стали в рази частіше проводити час вдома та організовувати свій побут якнайближче до дому.

Поспішайте стати частиною сучасного мікрорайону, звертайтеся у відділи продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор