Зображення | БК Інвестор

«Кожна мить - на вагу золота». Кожен день - для перемоги Анастасії Кривехи

Серед добрих сусідів «Інвестора» - маркетолог та івент-мейкер Анастасія Кривеха. Вона створює унікальні заходи для жінок. Продовжуючи розповідати про людей, які зараз нас надихають, історія Насті - чергова у рубриці «Кожен день для перемоги».

Ми запитали у Насті, як вона прийшла до рішення відновити роботу?

«Через розуміння, що життя є щомиті, а витрачання дорогоцінних сил та енергії на гнів і тривогу ні до чого не приведе. Так з‘явилася перша підтримуюча зустріч з психологом  онлайн, а пізніше я організувала офлайнову подію, де ми просто говорили про зміни, емоції та бажання. І далі з’являлися нові ідеї зустрічей, які я втілювала, щоб нагадати учасникам про цілющу силу творчості і важливість бути у контакті з собою.

Для мене важливе все, що я роблю, бо кожен момент мого прояву це і є моє життя. Сьогодні, у час, коли кожна мить на ціну золота, творити і проявлятися надважливо. Не буде потрібного моменту, щоб реалізувати задумане і здійснити мрію. Я маю сили, бажання та натхнення ділитися, об‘єднувати та підтримувати жінок, тому і роблю свою справу: створюю простір для розмов, де кожна учасниця є особливою, і завдяки різним творчим проявам вона пізнає свою глибину та краще розуміє власні потреби і бажання. А це важливі складові ментального і психологічного здоров’я людини.

І знаєте, я важлива для самої себе, і мені не байдужі мої таланти і вміння. Я роблю те, що мені подобається і я знаю, як мої заходи стають опорою для учасниць та дарують їм гарні враження і наповнюють енергією, а це дуже потрібні речі для життя в задоволення. І ще я вірю у синергію, адже співпрацюючи разом ми підсилюємо один одного та створюємо красиве і процвітаюче майбутнє для нашої країни. Тому на глобальному рівні я привношу свій «донат» на благо України у вигляді роботи з людьми та покращення їхнього психо-емоційного стану.

Дякую сміливому народу, ЗСУ та всім силам за можливість насолоджуватися життям, рухатися, розвиватися, творити та робити своє».

Зображення | БК Інвестор