Зображення | БК Інвестор

"Перемога сама себе не здобуде". Кожен день - для перемоги Івана Дорошенка

“Я залюбки!” - без вагань відповів добрий сусід з ЖК Струмочок Іван Дорошенко, коли ми запропонували долучитися до проекту “Кожень день для перемоги!”

А далі розповів нам, де його застала війна і чому він та команда Агенції у сфері веб-розробки DevBranch, в якій він працює, продовжують роботу. А від себе додамо: ще й дуже круто волонтерять і потужно допомагають ЗСУ!

“Вранці 24-го лютого я прокинувся вдома від звуків вибухів. Тоді подумав, що бойові дії вже ведуться десь на підступах Луцька, тому був дуже наляканим та не знав, що робити. Після кількох панічних атак, дзвінка другу та гортання стрічки новин, довелося взяти себе в руки, щоб скласти “тривожний рюкзак” та обдумати подальші кроки”, - пригадує Іван початок повномасштабного вторгнення.

Іван каже, що 24 і 25 лютого не міг працювати - було важко зосередитись та прийти в себе. Наступні кілька днів він допамагав друзям облаштовувати блокпости навколо Луцька та працювати біля волонтерських штабів.

“Далі до мене прийшло розуміння, що в цей час потрібно бути максимально корисним, тому я твердо вирішив, що поки є можливість, буду робити те, що вмію робити найкраще: створювати сайти за допомогою Drupal”, - розповідає Іван.

Вже з понеділка 28 лютого, поступово команда DevBranch, в якій працює Іван, почала потрохи вертатись до робочого ритму, паралельно допомагаючи, хто чим може.

“Для мене особисто найбільшим мотиватором лишаються Збройні Сили та інші військові формування України. А також волонтери, та всі ті, хто працює на благо України. З таким суспільством хочеться будувати своє майбутнє.

На другому місці - це бажання переїхати в омріяне нове житло”, - каже Іван.

Саме ці дві причини надихають Івана продовжувати працювати та приносити кошти з-за кордону.

“Величезне дякую усім, хто долучається до оборони нашої держави. Давайте продовжувати, адже перемога сама себе не здобуде”, - каже він.

Зображення | БК Інвестор